❤ Världens lyckligaste tjej ❤

♡ Föreställda biljetter till konsert 3, överlycklig. 24/04-2013




♯Kladdkaka

Jag var inte alls länge i skolan idag, pappa kom och hämtade mig efter första lektionen eftersom jag inte mådde så bra. Men mår mycket bättre nu! :)

Just nu ligger jag i sängen och försöker plugga och dricker te till kladdkakan som duktiga jag nyss bakat, fast den blev inte direkt så kladdig, hehe. Måste försöka plugga nu! Det går inte så bra när jag pluggar med datorn.. Det slutar alltid med att jag gör annat som nu ex.
Puss
Nu & Justins nya underbara låt ❤




Dagens

❥ Så här ser lilla jag ut idag.

Kofta - Primark London
Svart linne - Jc
Jeans - Gina tricot
Smycket - Julklappar, ur & penn




☆ LOVE BREAKFAST ☆

Godmorgon sötisar, slänger in ett litet snabbt inlägg eftersom att jag börjar när som helst. Just nu ska jag precis kliva av bussen, börjar om 5 min. Jag ska nog inte göra något speciellt idag, vara i skolan och sen plugga. Hörs sen, puss.

Bjuder på en bild på min enorma frukost.




Har nyss övertalat mina föräldrar att jag ska till skolan i morgon, yeey. Jag mår mycket bättre nu det är bara hostan som inte vill försvinna.

Det ska bli kul att komma till skolan och träffa alla kompisar och så men jag ser mindre fram emot vissa lektioner. Jag har 2 oskrivna svenska uppsatser som egentligen skulle lämnas in i tisdags och 3 kapitel i matte boken (kanske mer?) som ska vara färdigt.. Hatar att vara sjuk, jag hamnar alltid efter i skola. Hehe. Egentligen har jag ju haft tid att plugga hemma men vem gör det när man är sjuk och har chansen att bara sova? Hehe.

Aja, nu blev det här ett grymt tråkigt inlägg men men. Det här blir antagligen mitt Godnatt inlägg, kommer inte gå och lägga mig om först någon timme men Godnatt sötisar! Puss

Bild från förra året, Åhhh vad jag saknar ❤




Dagens Låt

 
Tröttnar aldrig på den här låten. Så underbar. Han är så fin ♥
 
Isabella
 



Fortfarande sjuk..

Jag som trodde att jag kunde gå till skolan idag, jag orkar inte vara sjuk längre! Så fort jaf börjar bli frisk kommer något nytt som nu, jag har fått världens hosta. inte kul.
Just nu ligger jag i soffan och tittar på gossip girl, jag är på fjärde avsnittet i säsong sex allså är serien snart slut! åhh, vad ska jag göra då? Världens bästa serie..
vi hörs lite senare idag! Puss
 
så här känner jag mig just nu..



Slutar blogga i några dagar

måste pausa



BEKÄNNELSER

♥ Jag har haft sjukt dåligt självförtoende och komplex över mig kropp men nu är mitt självförtroende mycket bättre!
Jag är sällan sjuk men när jag väl är det har jag krafitgare sjukdommar som ex svininfluensan, körtelfeber, lunginfluensa eller vanliga inlfluensan.
Jag älskar disney filmer.
Jag har inte växt på över ett år och är väldigt kort om man jämför med mina syskon.
Förut hatade jag skräck filmer men efter helgen med Ida då vi bara såg på skräckfilmer har jag blivit fett modig. Tyckte inte ens att de grudge var läskig.
Jag har altid mycket pengar på mitt kort min aldrig kontanter..
 
Isabella
 



:)

Jag mår äntligen bättre, har inte haft feber sen igår kväll. I morse tog jag en snabb dusch, gud vad skönt det var. Har aldrig känt mig så fräsch, haha. Jag somna igen efter duschen men vakna igen för en halvtimme sen. Just nu ligger jag i soffan med kissen och tittar på Desperate Housewives. Hörs lite senare, puss.

Isabella


 

 




Längesen

Har inte direkt så mycket att berätta, så imorgon bli bloggningen som vanligt från min sida igen!
Imorgon får ni även veta vart min tröja är ifrån eftersom att ni undrade :)
puss
 
mina fina och jag



Känner mig lite tvungen att blogga eftersom att bloggen nästan har stått tom hela dagen men jag har inte direkt någon ork till att uppdatera. Jag har inget speciellt att säga, bara att jag har legat i sängen hela dagen igen. Men jag jag börjar må bättre! Hoppas ni mår bra iaf! Puss

Isabella

Åhhh vad jag saknar sommaren..




NEW IN

Är förälskade i dessa läpp balsam speciellt Carmex, tack mamma!
Man känner verkligen att de gör sitt jobb och inte lägger sig som en yta över läpparna som ex lepsyl gör. Dock får man inte använda för mycket.
Jag tror man kan köpa läppbalsamen för ungefär 30-50kr st på ex Coop och korsringen på ur&penn för ynka 30kr nu under rean. Så ut och fynda.




Förlåt

Jätte ledsen att jag inte har bloggat med jag mår verkligen inte bra. I går låg jag i sängen hela dagen och sov med hög feber. Nu mår jag lite bättre, kan iaf äta. det blir bättre bloggning så fort jag mår bättre. puss
 
Isabella



Bilder från dagen

Tröjan jag köpte




Anledningen till att jag inte bloggat

Idag har mitt internet hemma varit skit dåligt, jag gjorde ett jätte långt inlägg om vad jag skulle göra idag osv. Men såklart så publicerades det aldrig så jag får väl skriva om det nu.
Idag så vaknade jag rätt sent, gick upp och fixade mig och sådär. Sen åkte jag till vällingby med Sandra och Claudia, vi åt donken som vanligt och sen kollade vi lite i affärerna. Fick med mig en tröja hem som jag kan visa i nästa inlägg. Iaf, efter ett tag köpte vi massa gott och runt 17 åkte vi hem. Vi gick direkt till pizzerian och köpte hem pizza :$ haha, jaja.. Vid halv 9 gick Claudia och sen dess har jag och Sandra bara suttit och kollat på film och sånt dära. Just nu sitter jag i hennes rum. Sover här inatt som ni kanske förstog. Vi ska nog sova snart tror jag.
 
Eftersom att jag skriver från Sandras dator så har jag inga bilder, men jag kan lägga in lite bilder från dagen om ett tag, puss



Skinnjackor under 600 kr

Nu är det äntligen inte långt kvar till vår och vårkläder har börjat säljas i affärer. Är riktigt sugen på att köpa en fin skinjacka i år men alla fina är så dyra och jag som just nu har lite tomt i plånboken rekomenderar dessa jackor från Cubus, hm och Gina.
 
Isabella



Sjuk

Hej sötisar, vill bara säga att jag också är sjuk nu.. Vaknade inatt och hade hög feber, jag somnade om efter jag tagit en tablett och sov som en stock. Men nu är febern tillbaka, jag ät skit trött och tung i huvudet så det blir ingen uppdatering för min sida idag. Den här halsen dödar mig, jag vill inte vara sjuk! Jag som hade planerat så mycket för idag.. Men aja, kanske blir frisk snart.

Puss, Isabella




Min Dag

Vid 4 så kände jag mig bättre och bestämde mig för att åka in till Vällingby med Besti, tog tyvärr inga bilder eftersom att jag har världens sämsta kamera på den här mobilen. Den jag har nu är helt sönder, den är spräckt både på framsidan och baksidan. dessutom är typ halva kameran borta på baksidan och min skärm är grön för att något har hänt inuti mobilen. så aa Men snart får jag en annan mobil, för det här går ju inte.
Imorgon har jag inga planer på dagen, inte än iaf. På kvällen ska jag kanske till Sandra och dansa loss azz. Haha typ det enda vi gör, dansar och asgarvar. Idag på donken asså, ingen förstår våran humor :') aja, haha jag ska sova nu så pusspuss.

Juste, mamma och juni kom hem från vårat hus i Spanien idag och då fick jag två grymt snygga väskor från Prada och Chanel, men jag funderar på att ge en till Viktors mamma, väskorna är då alltså inte äkta som ni kanske förstår! Puss på er




Dagen

1. Shopping //  2. Claras och sandras vatten krig. HAHA // 3. Snygg bild på mig och Clara på toaletten.. // 4. En skinnjacka jag kanske ska köpa mot våren.
 
Tjenare sötisar, allt bra? Hoppas ni har haft en super bra fredag! Just nu ligger jag och syrran i soffan och ser på gladiatorerna och äter en massa gott. Efter shoppingen åkte jag och syrran och köpte mat från grillen. Kykling kebab och pizza, mums. Hörs lite senare i kväll, puss.
 
Isabella



Some Small Shopping

 



- Julia

Riktigt ledsen att jag inte bloggat.. Men jag hade ju min 1 årsdag med Viktor igår och vi hade hur mysigt som helst! Vi åkte till Vällingby och åt jätte god mat och sedan kollade vi på bio, Sune i Grekland, riktigt bra film! Rekommenderar stort :)
Sen åkte vi hem och bara myste, duschade och sen gick vi och la oss.
Iaf, kanske inte skulle gått till skolan igår.. För idag är jag sjuk igen. Så jag vaknade alltså bredvid Viktor, han gick inte heller till skolan pga att han också är sjuk. Så han var här en stund, tills hans mamma kom och hämtade honom :) han åker till Småland idag och jag kommer sakna honom så mycket.. Vi sågs ju inte på 4 dagar och nu ska han åka :( menmen jag klarar mig :) Så ifall någon vill träffa mig i helgen är det bara att höra av sig! Om jag då är frisk.. :/




Super bra träningstips

 
 



Godmorgon

Fy satan vad kallt det är.. Jag vaknade och hade så sjukt ont i halsen men sen när jag kom på att det äntligen är fredag och drack mitt te så blev det mycket bättre igen. Men lite senare fick jag världens hostattack när jag sprang till bussen. Usch, jag vill inte bli sjuk!

Idag efter skolan ska nog jag och min syster till Jakan och shoppa lite, vi blir ensamma ikväll så vi ska köpa lite gott och mysa framför en film.

Hoppas ni får en bra fredag! Puss




Ointressant..

Hejsan sötisar, allt bra? För mig har det varit en riktigt seg dag idag.. Har inte mått så bra idag och mår knappast bättre nu. Jävla migrän.  Lunchen smakade piss idag i skolan och hade jag självklart glömt pengar också så efter skolan åkte jag direkt hem och fixade mat, har aldrig varit så hungrig i hela mitt liv. Efter jag ätit fick jag typ världens mat koma och somna, jag sov i ungefär 2 timmar. Jag måste verkligen försöka gå och lägga mig i tid, är så sjukt trött nu för tiden. I går somade jag nästan på en lektion och idag somande jag nästan på bussen.. Tur att det är fredag i morgon, tror jag ska ta det lungt i helgen och bara sova haha.
 
Hörs i morgon, puss
 
 
Jag idag.



BEKÄNNELSER

♥ Jag kommer alltid på sjukt många bekännelser när jag sitter på bussen eller tex på lektion men så fort jag tar fram datorn glömer jag bort allting.
♥ Jag HATAR det här vädret, så sjukt kallt. vill ha sommar nuuuu.
Alltid innan jag ska sova måste jag kolla igenom bloggen så allt är parfekt. kontrollfreak...
Jag fyller 14 år om 95 dagar, 29 april.
♥ Jag är beroende av parfymer, läpp balsam och body lotions.
♥ Jag älskar att sjunga, men jag låter tyvärr som en död kråka när jag sjunger. Haha.
Först lovade jag mig själv att aldrig börja att kolla på Pretty little liars, ett löfte jag inte höll länge. jag kollade på 3 säsonger av serien på en månad!!!
♥ Det värsta jag vet är när andra säger åt mig saker jag ska göra, vill göra tvärtom då..
Jag gör alltid samma saker i ordning innan jag ska gå och lägga mig. Kan inte sova innan allt är perfekt. Hehe.
Jag har nästan hjälp alla mina kompisar att fixa deras design/header till deras bloggar.
 ♥ Jag har altid mycket pengar på mitt kort min aldrig kontanter...
 
Isabella



Förra inlägget var från mig! / Julia

-




Musik

Har musik och sitter och spelar lite trummor. Har lunch efter det här så då skriver jag mer :*




1 år , jag älskar dig 💕

-




God natt




Onödigt

Känns rätt onödigt att blogga bra när jag är sjuk eftersom att ni redan vet vad jag har gjort idag. Bara legat i soffan..
Imorgon ska jag till skolan, som sagt.
Haha jag vet inte riktigt vad jag ska säga :$
Ska väl snart gå och lägga mig så jag slänger in ett litet godnatt inlägg lite senare :*

Asså jag undrar lite vad jag tänkte på på den här bilden... Hahaha




Dagen

Hejsan sötisar, hoppas ni har haft en bra dag! Har kämpat hela kvällen för att försöka fixa ett video inlägg men det gick inte så bra.. Jag tycker det är lite spänt och obehaglit att sitta och prata med sig själv och en kamra. Men det kommer säkert att göra ett nytt försök någon annan dag när det inte är så mörk ute. Jag ska snart slå på det nya avsnittet av Pretty little liars, så glad över att den äntligen har kommitt ut. Wieee 
 
Idag efter skolan åkte som sagt jag och Sandra till Vällingby och åt mat på donken, satt och pratade en stund och hade jätte roligt. Har verkligen saknat den tjejen.. Så underbar ♥
 
Ps. Förlåt för dålig upppdatering från min sida de senaste två dagarna. Det blir förhoppningsvis bättre uppdatering i morgon. Jag sitter just nu och skriver två tidsinställda inlägg som antagligen kommer upp i morgon. :)
 
Jag, sandra och Diana

           
              ♥ Maaaaaaaaaaaaaaaaat
 
 



🙈🙉🙊

Sitter i soffan nu och äter massa gott 😘 haha nä jag blivit helt frisk ska jag tänka på vad jag äter!

Imorgon ska jag iaf till skolan , är fett taggad! Haha




Mot Vällingby med bästa




Hemma idag igen

Idag ska jag plugga, fixa en sak till den speciella dagen imorgon :D åh!
Iaf. Ligger i soffan framför tvn. Typ standard när man är sjuk! Ska väl fixa nått och äta, om inte pappa kan komma med donken. Ska försöka vila lite nu.. Puss




Plugg...

Hej sötisar, förlåt för den sena uppdateringen har haft fullt upp hela dagen. Efter skolan åkte jag direkt till dagis och skolan och hämtade Alma och Algot (Tror inte jag har berättat detta men jag jobbar varje tisdag som barnvakt till mina grannars 2 barn.) Jag jobbade till klockan 18.00. Efter det satt jag mig direkt framför datorn och började plugga. Jag har 2 st svenska uppsatser som senast ska vara inlämnade i kväll kl 23:59 så jag har haft fullt upp. Jag har även firat mamma ännu mer, åt god middag och tårta och sen pluggat ännu mer efter det. Nu är jag snart klar med uppsatserna. 
 
Hörde nyss Julias cover, asså wow, tjejen du är grym. Alla dina covers är sjukt bra och du blir bara bättre och bättre. du kommer säkert bli stor i framtiden. puss ♥
 
Pluggis
 
Jag och fina Clara idag i skolan, kika gärna in på hennes super bra blogg. klicka HÄR
 
 
 



Sötisar

Vad gulligt att ni gillade covern, och att ni vill ha mer! Det kan jag fixa, puss

Imorgon fixar jag mina naglar :)))




Jag sjunger!

 



Förlåt

Förlåt för att jag inte bloggat någonting idag. Jag är hemma och är sjuk och mår inte så bra..
Jag har bara legat framför tvn hela dagen och ska väl fortsätta med det hela dagen :(
Fick ett sånt sjukt gulligt sms av Clara nyss. Hon ska kolla hit med choklad till mig, så underbar!
Önskar hon kunde stanna här men jag får inte ta hem någon.. 
Jag saknar viktor så sjukt mycket.. Han ringde mig och jag började gråta, hahah
Båda vi är ju hemma och är sjuka och vi har våran 1 års dag om 2 dagar så det känns sådär.. Sen åker han till Småland i helg så det känns ju lite sådär också. Menmen det ska nog gå bra :)
Skriver lite senare, puss
 
Sjuk och ful tjej
 



Dagens

      Aik IPhoneskal // några enkla armband // Parfym & body lotion Brithney Spears midnight fasntasy

 Enkel och tråkig outfit, bas linne hm, vit kofta Lindex och jeans Gina tricot. 
 



22 JANUARI 2013

God morgon finisar, sovit gott? Min mamma fyller som sagt år idag så Kl 05:40 (!!!) väckte pappa mig och mina syskon eftersom att mamma åker till jobbet ganska tidigt. Vi firade mamma, gav henne lite presenter och lite senare gick jag ock la mig igen. Just nu sitter jag på bussen till skolan, det är så sjukt kallt! Vill ha sommar nu... Aja.
Vi ses lite senare idag, puss




Godnatt finisar

-




Dagen, just nu

1. Bild på lilla mig innan fotbolls träningen. // 2. Pluggar matte med kissen // 3. Skulle dött av tråkighet och denna lilla kisse låtit mig plugga i fred. // 3. Just nu, bloggaaar. 
 
Hejsan sötisar, hoppas ni har haft en bra dag. Jag har inget intressant att berätta så det blir ett väldigt ointressant och kort inlägg. Idag var jag i skolan som vanligt, pluggade och bloggade. Idrotten var intsälld så vi hade en ganska kort dag, 09:20 - 14:00 ändå så kände dagen så sjukt seg. vid 15 tiden åkte jag, pappa och min syster och köpte de sista födelsedags presenterna till min lilla mamma som fyller år i morgon. Jag har även pluggat och haft fotbolls träning. Just nu ligger jag i sängen med datorn i knät och fixar lite tidsinställda inlägg till bloggisen, hörs i morgon. Puss 



Hiss och diss

Diss:

Att Victoria secret inte finns i Sverige, riktigt dåligt!

Folk som förstör sina ögonbryn

Att vara ensam hemma på kvällen

Sova själv

Skolan

Hiss:

Kärlek

Tjejkvällar , så sjukt mysiga, bada bubbelpool äta massa gott och bara snacka.

Lov, bästa som finns!

Mysiga och romantiska filmer

Skidor

Sommar, fyfan vad jag längtar!!




Plugg

Har sjukt mycket plugg den här veckan.. Men det är bara att göra liksom. Men just nu sitter jag framför en film med papi och äter lite gott.
Idag var det en helt vanlig dag. Började 9:20 och slutade 16:00 , hata måndagar! Saknar min finis liiiiite bara .. :(
Imorgon ska jag Sandra, Claudia och Ebba baka på gården. Men först ska vi till barkarby bibliotek , det känns lite surt eftersom att vi egentligen slutar ett på tisdagar men imorgon slutar vi 3 ..
aja, nu ska jag vara lite social mot min pappa och ben&jerry , puss




I love mango & papaya

 
                                     
Finns att köpa på kicks för 70:- st  ♥
 
I lördags innan mammas fest fick jag en liten pressent av min faster och hennes familj. Fick dessa I love produkter som jag är helt kära i. Jag fick en body scrub, body lotion och ett läpp balsam med doftern mango & papaya. Jag testade de igår och de är helt underbara, luktar sjukt gott och är verkligen super bra! Finns även i andra dofter som strawberry & milkshake och raspberry & blackberry. 
 



BEKÄNNELSER

♥ Jag är så irriterad över att instagram är på svenska nu, så fult. 
Jag kan verkligen inte sminka mig snyggt med ögonskuggor, det ser bara smutsigt ut. 
♥ Jag hatar att fila mina naglar, speciellt med en glasfil. så obehagligt, ryser av bara tanken. 
♥ Är så jävla trött på sverges väder, så kallt. Man kan ju knappt gå ut utan 1000 lager kläder. 
♥ Min musik smak är väldigt blandad, gillar de mesta. 
♥ Jag  älskar silver smycken, speciellt silverarmband. 
Önskar att jag hade någon speciell talang, typ som spela piano eller sjunga. 
♥ För några år sedan slog Ida ut en del av min tand med en kaffeburk, så halva min tand är kritvit av fyllning.
♥ Jag har typ allt man kan ha, blogg, facebook, instagram, twitter, weheartit, tumblr mm. Dock använder jag inte tumblr och twitter. 
 
Isabella
 

Detta inlägg skrevs söndag kl 14:45 



Skolan

Kom till skolan för typ 1 timme sen, ni får dagens outfit senare ;) nu börjar min SO så, byee
jag och Sandra har lyckats ta samma färg på tröjorna, haha jävla awkward.



Måndag...

God morgon sötisar, jag är inte alls taggad till ännu en långtråkig skolvecka.. Vart tog helgen ivägen?  Just nu sitter jag på bussen med Sarah till skolan. Jag försov mig liten i morse så jag sitter på bussen helt ofixad och med flötor i håret så några outfit bilder blir det inte idag. Ledsen babes. Vi hörs lite senare idag. 
Puss 
 
 
 



Skulle ha sovit mycket tidigare

Shirt vad allt kom emellan , jag skulle sova halv 12 sen hände en massa som jag behövde göra osv. Aja, nu ligger jag i sängen och ska sova när som helst.. Förlåt för att jag gör så otrolig ointressanta inlägg haha, vi hörs imorgon babes!




Just nu / Dagen

Hej babes, hoppas alla har haft en skön och bra dag. Jag har bara softat hela dagen. Mamma hämtade mig hos Ida vid 16:30 tiden ungefär, Jag tittade lite på tv och sen fixade mig för fotbolls träningen
Jag har precis sprungit runt i huset som en galning och letat efte både min mobil och mobilladdare, värsta som finns när man inte kan hitta sin mobil. Jag har också duschat och skrivit 2 tidsinställda inlägg för veckan som kommer. 
 
Tack super söta Maja och Emelie för de urguliga kommentarerna och tipsen. Hoppas ni kan se mina svar. 
Och tack för alla frågar till frågestunden! 
 
Nu är klockan snart 12, måste försöka sova nu. Om jag kan efter ha sett en massa skräckisar m Ida. 
puss. 
 
Bild på fina Jeanette och mig, saknar dig sötis. ♥
 



FRÅGESTUND - VAD VILL NI VETA HOS OSS?

 
 
Nu har ni chansen att fråga oss nästan vad ni vill. Ni kan fråga allt möjligt, nästan vad som helst. 
Som ex This or that frågor o lite allt möjligt. Ni kan ställa frågorna här nere i kommentarsfältet. Frågorna svarar vi tsm i ett videoinlägg nästa helg så ni har nästan en vecka på er.
 
Obs. vi kommer inte svara på för privata frågor och ställ helst seriösa frågor, tack. 
 Puss 



Tack maja!

Fick en urgullig kommentar som hjälpte oss riktigt mycket med bloggningen! Så tack så jätte mycket sötnos :)
 
Idag vaknade jag runt 10, då hämtade jag min godispåse och dator så låg jag i sängen en stund. Sen gick jag upp och fixade mig och sen kom viktor. Efter en stund så åkte vi till vällingby och åt på O'learys. När vi hade ätit massa gott och kollat på matchen så gick vi in på h&m och jag fick med mig en vanlig basic tröja hem. 
Nu sitter jag i soffan med min familj och kollar på kontoret. Skriver lite senare, puss
 
funkar inte att lägga ut en bild..
 



Vad vill ni att vi ska blogga om?

 
Vi ser på statistiken att vi har fått ganska många läsare, hoppas ni är här för att stanna. Men vad vill ni att vi ska blogga om? kommentera, det blir så sjukt mycket roligare att blogga då! Puss
 
Isabella 



BEKÄNNELSER

 
♥ Jag och Ida har har hållt ihop hela livet, i Juni har vi kännt varandra i 13 år.
 ♥ Jag skrattar alltid när jag ser mina öron haha, utåtöron och små.
♥ När det gäller godis och chips kan jag äta hur mycket som helst. Det blir inte fredagsmys utan chips och dipp. 
♥ Jag hatar skräckfilmer, finns inget värre. Alltid när jag är med Ida tvingar hon mig att se.. usch. 
♥ Jag stör mig sjukt mycken på instagram konton som hänger ut orrar osv. 
 På morgonen ska man verkligen inte göra mig irriterad, blir så sjukt sur för små saker. 
♥ Jag älskar att laga mat och baka. Jag är bäst på att göra smoothies och pannkakor. 
Jag har alltid älskat Justin bieber, jag kan inte säga att jag är världens störtsa beliber men jag blir alltid kär på nytt när jag hör hans låtar, ser en bild på honom eller hör någon prata om homom, så snygg. 
♥ Jag har panik över att jag inte har biljetter till Justins konsert, skulle nästan kunna göra vad som helst för att få en. 
 
 Isabella
 

Detta var ett tidsinställt inlägg jag skrev lördag kl 17:00. 



God morgon

God morgon sötisar, jag och ida vaknade nyss. Det blev ganska sent igår, tror jag somnade först klockan 4. Men vi hade sjukt kul. vi har precis ätit klart vår frukost. Våfflor, super gott. vi ska ska snart slå på en film. vet inte vilken film det blir. Antar att vi ska se the grudge, fattar inte att jag gick med på att se den. Kommer pissa på mig :$ Jag ska nog inte göra något speciell idag, bara ta det lungt. vi hörs lite senare idag. 
puss 
 



Borde jag färga brunt igen?

 
 
 
 
 
 

 
 



Bekännelser

 ♥ Jag älskar att sjunga och gör det nästan hela tiden när jag är själv
♥ Jag sover alltid med strumpor
Enligt viktor är jag ALLTID seg
♥ Jag har som liten varit modell och fick frågan om jag ville vara "the bad girl"
i en film. Men så feg som jag var tackade jag nej vilket jag ångrar sjukt idag.
Är på världens sämsta humör nu
Jag älskar mat men hatar min kropp
♥ Jag har ridit i 6 år
♥ Jag har tävlat på ungdoms SM i gymnastik
Jag är bäst på att laga mat eller baka
♥ När jag träffar nya människor är jag alltid blyg först, sen... haha då jävlar.
 

Julia



let me love you

Godmorgon babes! Ligger i sängen med mitt godis, min dator och paddan. 
Har redan berättat dagens planer. Men för er som inte har sett så ska jag till vällingby/kista och kolla på nån tråkig match med pappa och virris :) 
Efterdet så ska vi se på någon bio och sen vet jag inte riktigt vad som händer. 
Helgerna går ju så sjukt snabbt! Det är riktig ångest man har på söndagskvällarna.
Iaf, nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen fixa mig. Är typ fett sugen på att fixa mig :$
Det var typ 4 dagar sen jag fixade mig på riktigt? Ni tjejer vet vad jag menar! 
Förresten, kom igen och kommentera lite, vi ser ju på statisktiken att ni är här och kollar ;)
Så snälla ,det blir så mycket roligare att blogga då.
Då kan ni även tipsa om vad vi ska blogga om? Skönhetsips, dagens outfit? Ni bestämmer!
 
Julia
 
 hur gammal som helst :o :')



Sorry

Jag orkar verkligen inte berätta om dagen och kvällen nu för jag somnar när som helst.. Hörs imorgon ist!




Dansar litt

Just nu är Sandra här, vi har dansat och kollat film hela kvällen! Men nu ska vi dansa och flippa lite till, berättar om dagen senare :*




Hos Ida

Hej sötisar, först måste jag bara tacka för alla läsare. Helt sjukt att vi har fått så många läsare efter nån dag. 
Hoppas ni är här för att stanna. loveu ♥ 
 
Ida och hennes pappa hämtade mig vid 16.40 och vi åkte till ica där vi köpte en massa gott efter det åt vi middag. Fläskfilé m pommes, mums. Nu sitter vi i soffan och kollar på massa filmer och äter en massa onyttigt. Har nyss sett Jennifers Body helt sjuk film. Nu ska vi se Pranormal Activity 4 och sen efter det ska vi säkert se någon tjejfilm. Idas brorsa o hans flickvän kom nyss hem, skönt. Lite läskigt att titta på skräckis ensama i ett stort hus. Hehe. 
Nu ska jag vara lite social. 
Puss 
 



Love u

Hej alla! Sjukt mycket läsare för att ha bloggat i typ 1 dag? Fortsätt så :*

Ful så in i haha herregud , puss




Dagen

Just nu sitter jag och min 18 åriga storebror och skriver en spellista till ikväll och dunkar musik. Vi har ett nytt högtalarsystem, jävlar vilken bas. Haha. Som jag skrev i morse fick jag hjälpa till mycket hemma.. Jag stekte 6kg tacofärs (!!!) gjorde 3 stora tacopajer och och fixade en massa gott. Men vad gör man inte för sin mamma? Lite pengar tjänade jag också, hehe. städat mitt rum har jag också gjort, det känns lite konstigt att låna ut sitt rum till mammas gäster. Men aja. 
Först var jag på riktigt dåligt humör eftersom att jag först skulle åka till Vällingby med Julia men mamma behövde som sagt hjälp. 
 
Hittils har det varit en grymt tråkig och seg dag men jag ska snart åka hem till Ida där jag ska sova i natt, ska bli sjukt mysigt. Vi hörs lite senare ikväll, puss 
Isabella 
 
 



Vällingby

Har precis varit i Vällingby med pappa, vi fixade ett nytt sim kort till min gamla mobil, så nu får jag ha den ett tag.. men aa, världens tråkigaste dag idag :(




Kul

ALLMÄNT
Är du kär för tillfället? Ja :D
Hur lång är du? 1.68
Mår du bra? Jadå!
Vart går din drömresa? Miami
Vad är du rädd för? Mörker
Vilken är den bästa känslan? Att vara kär
Vilken är den värsta känslan? Att inte vara kär? :')

KÄRLEK
Hur många seriösa förhållanden har du haft? 1
Är du redo att satsa på ett förhållande just nu? Verkligen!
Kan man vara vän med sitt ex? beror på
När kysste du någon senast? Idag :)
Har du haft sex med fler än 10 pers? Nej?
Är du romantisk utav dig? Jag tror det, fråga viktor :)
Vem är din senaste kändiscrush? haha ingen
Har du legat med någon på första dejten? nej haha?

ÄR DU...
Helsvensk? Jag vet inte riktigt :$ min mormor sa någon gång att våran släkt är lite amerikansk.
Lycklig? överlycklig!
Underviktig eller överviktig? inte underviktig iaf :')
Pålitlig? DeKlart!
Singel? Nepp :)
Deprimerad? Nej
Oskuld? - (tänker inte svara på något sånt i bloggen)
Självsäker? Ja det är jag väl
Sjuk? Nej
Nöjd med dig själv? Ibland
Bortskämd? nej

VAD...
Dtår det i ditt senaste mottagna sms? min mobil är borta så jag vet inte..
Går du för klass/linje? idrottsklass
Vill du bli i framtiden? Vara lika lycklig som jag är nu
Stör du dig på? Folk
Skulle du köpa om du hade en miljon? Kläääder :D
Är du för stjärntecken? Vattuman
Älskar du? Viktor khémiri

FAVORIT
Land: tunisien eftersom att min babe kommer där ifrån
Stad: Stockholm
Färg: Beige/svart/vit
Maträtt: Allt :)
Klädesplagg: jeans!
Band/artist: Justin bieber 
Tvserie: vet inte
Film: Iron man!
Låt: too close
Godis: surt :)
Chips: vanliga salta
Läsk: cola <33333333
Ämne i skolan: Idrott




BEKÄNNELSER

♥ Jag har spelat fotboll sen jag var fem år, tog nyss ett uppbehåll men nu är jag tillbaka.
♥ Jag är alltid hungrig och äter mycket som en häst.
♥ När jag är arg ligger jag alltid i sängen och skriker och slår i kudden och när jag är ledsen ligger jag oftats i min säng och stirrar upp i taket. Weird.  
 Jag är beroende av serierna Gossip girl och Pretty little liars. Jag har dock slutat kolla på gg för att säsong 5 inte finns på swefilmer, någon som vet en bra sida där jag kan ladda ner säsongen?
Jag är nybörjare på att blogga, min tidigare blogg hade jag i högst en vecka. 
♥ Jag har inte växt på över ett år och är väldigt kort om man jämför med mina syskon.
♥ Jag har komplex för min längd, 164 cm. Jag vill bli längre! 
♥ Jag är väldigt petig och ordningsam.. 
 

Isabella
 



God Morgon / Dagens planer

God morgon! Jag är så sjukt trött, har inte sovit något alls i natt, har knappt sovit någonting på hela veckan. Trots att jag så trött kan verkligen inte sova, läskigt. 
 
 Dagen kommer bli ganska stressig, jag ska fixa lite i mitt rum å så för att mamma ska ha en fest i kväll eftersom att hon fyller 40år nästa vecka (shiit vad gammal). Så jag antar att jag ska hjälpa henne o pappa att städa lite och laga mat för 30 pers. Roligt..  Om jag har tid kasnke jag åker till Vällingby med någon o shoppar lite, men jag tror jag får göra det i morgon istället. Lite senare i kväll tror jag att jag ska åka hem till Ida, tror jag ska sova där också.. 
 
kände att det här var ett väldigt ointressant inlägg men hoppas ni får en bra dag! puss
 
 



Godmorgon alla!

Idag var väl inte en sån bra morgon.. Vaknade av att älsklingen mådde dåligt igen, så vi klädde på oss och sen gick jag med han hem och sa krya på dig och sådär. Hoppas han blir frisk snabbt! Nu har jag precis kommit hem och sitter med ipaden och skriver med lite folk. Vet inte riktigt vad som händer idag, så jag skriver igen när jag har planer! :)
Min fina lillasyster



Sämst

Jag är sämst.. Jag har tappat mobilen.. i snön.. Så nu sitter jag här utan min iPhone. Fml påriktigt.
haha, iaf kan inte säga så mycket om dagen eftersom att Isabella redan har berättat ;) Men när dom gick hem här ifrån så mådde min älskling inte så bra.. Så jag gjorde ordning ett bad till oss, tände ljus och hade det jätte mysigt! Nu sitter vi med pappa i soffan och äter lite gott och kollar på film.
Imorgon händer nog inget speciellt, ska bara mysa med Viktor. Sen sover vi nog hos någon om jag minns rätt :) på söndag ska iaf jag, Viktor och pappa äta på o'learys och kolla på nån ful match -.- haha allt för mina killar, puss
För ful för att visas




Dagen

Dagen började inte så bra.. Jag vakande vid sex tiden med världens huvudvärk och kunde inte soma om. Jag fixade mig för skolan och väntade på bussen i 10 min som var sen, klockan åtta när jag var framme fick jag veta att våran första lektion idrott var inställd. Haha då kände jag att jag inte orkade mer. Men det är tur att jag har så underbara vänner som alltid gör mig på så glad. ♥ Puss på er
 
Resten av skoldagen var väll ganska ok, jag och Julia slutade vid två för att vi skippade extra matten. vi hängde i cafeterian med några vänner. Lite senare gick Jag, Sandra, Julia, viktor och Anton hem till Julia. vi gjorde inte så mycket, snackade mest, tittade på tv, lyssnade på musik och åt en massa gott.
Jag kom nyss hem och ska inte göra något speciellt ikväll, ska fixa lite gott och sätta på en film.
Pussar Isabella
 
 
 Peace



Julia

Hejhej! Jag heter Julia och älskar att shoppa och sånt precis som Isabella. Bara så att alla vet så har vi en jätte gammal bild som header om ni ser att jag har brunt hår. Men nu är ja blond!
Jag har en pojkvän som heter Viktor och jag älskar honom med hela mitt hjärta! Världens bästa ♥
Vet inte riktigt vad jag sa´ka skriv mer så ni får kommentera ifall ni vill veta mer! 
puss
 
 



Isabella

Hej! Jag heter Isabella, jag är en vanlig som älskar att ha roligt och att vara med mina vänner. På fritiden är jag mest med mina vänner, shoppar eller sitter framför datorn. Jag vill inte skriva värsta svenska uppsatsen om mig själv så om ni har några frågor är det bara att kommerntera. Jag återkommer lite senare idag. 
Pussar Isabella
 

 
 
 



Första inlägget

Hej vi är två glada tjejer som heter Julia och Isabella. Vi bor lite utanför Stockholm. Vi älskar mat ;)
Vi kommer blogga dagligen om lite allt möjligt. Men vi kommer att berätta lite om oss själva i varsitt inlägg.

Vi har inte så mycket mer att säga, om det är nått ni undrar så får ni kommentera!
haha, pusshejdå!
 
 



Välkommen till vår nya blogg !

vårt första inlägg. 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!